Oppussingsprosjekt. Tanker. Lykke.
Dette bordet fant jeg på finn.no for en stund siden og etter og ha stått i boden så alt for lenge for så stå uberørt i stuen kom endelig oppussings lysten tilbake!


Jeg elsker slike prosjekter... Nippe til ett glass vin mens jeg sitter med malekosten og pusler på balkongen... Helst litt sent på kvelden slik at det er stille rundt meg. Kanskje hører jeg noen langt borte som har fest... Ett barn som ikke vil legge seg for kvelden. Litt fuglekvitter. En bil som trykker litt hardt på gassen. Ett kjærestepar som fniser fra stien. Meg, penselen og vin glasset i en liten verden.

Det er bare mine tanker og meg.

Jeg fantaserer.

Jeg lytter.

Jeg analyserer.

Jeg drømmer.

Det var akkurat denne gangen, med dette bordet jeg innså hvorfor jeg er så glad i slike prosjekter. Det er min tid. Helt alene. Fri for innspill og full av fantasi.

Jeg tror det er viktig og bare stoppe tiden iblant. Tenke på hva man har oppnådd, hva man har. Sette pris på livet, menneskene rundt. Tenke over hvor heldige man egentlig er. Alle har problemer men kan problemene noen gang være større en livet i seg selv? Ikke mitt liv. At man føler seg liten i denne store verden, at dagene går, mennesker bare passerer, små problemer blir store, irritasjoner blir til konfrantasjoner. Media blir så nær. Frykten for og mislykkes er der. Tiden går så alt for fort.

Av og til må man bare stoppe tiden. Tenke. Drømme. Fantasere. Tilate seg og bare være lykkelig.


Jeg er lykkelig!  LYKKELIG! Idag overser jeg nyhetene, jeg lar være og tenke på alt det fæle som skjer rundt. Jeg tillater meg og bare tenke på meg og mitt. Hvor fint jeg har det i min lille verden. Jeg tilater meg også og kjenne på følelsene mine. La de små klumpene i magen bare være der. Det er jo de som gjør meg menneskelig.

Jeg tillater meg og være ekstra glad for det nye salongbordet mitt.

 

Jeg har drømt om akkurat dette bordet i alt for mange år. Nå er drømmen min blitt til virkelighet! Og mens dette bordet ble til virkelighet laget jeg meg en ny drøm... Nye mål, nye fantasier og tanker om hva jeg må gjøre for og nå dem.
 

 

 

4 kommentarer

Cathrines interiør

29.07.2012 kl.01:06

Så utrolig fint det blei! :)) Søstra mi har kjøpt akkurat det samme bordet og malt det hvitt. Jeg elsker det! Blir utrolig koselig når du får alle detaljene fram sånn :) gjelder virkelig å se potensialet i ting!

Junijente2010Desembergutt2011

29.07.2012 kl.20:24

Så fint det ble!!Og veldig godt skrevet:-) Har du gjort noe med bordet før du malte det?

Vilde

29.07.2012 kl.21:09

Det ble utrolig lekkert! Og jeg digger teksten du skrev i dette innlegget:) Hvordan har du gått frem for å pusse opp bordet og hvilken maling har du brukt? :)

interiorgirl1

03.08.2012 kl.17:55

for et nydelig bord!

Skriv en ny kommentar

hits