Lite oppdateringer! -sykdom i hus...

Her i huset har omgangsyken gått på rundgang... Først meg, så lillingen og nå kjæresten... 

På søndag tok vi oss en tur til grynerløkka, drakk kaffe og var på vei ut av cafe`en da jeg pluttselig ble kvalm, løp rett mot toalettet og rakk det akkurat! PANG! Er det muuulig at det kommer så brått liksom? Så gikk jeg litt sånn forumla ut til resten, spaserte ut og mumlet noe om at enten er jeg på smellen igjen eller så har omgangsyken tatt tak i meg! 

Jeg føler meg litt uggen men tenker at jeg må rekke og gå innom loppisen for og titte etter noen skatter... Rekker akkurat og betale for en koffert før jeg kjenner kvalmen smyge seg opp igjen! Løper mot restauranten mens jeg brekker meg igjennom hele parken og PANG... Joda, jeg var syk, bare og komme seg hjem... 

Så ble jeg liggende da, vondt i magen, oppkast og frysninger... På kvelden snek feberen seg på og jeg var oppe i 39.2!! Mye feber for ei som normalt sett ligger på 36,5... 

Lillingen har kastet opp 3 ganger og fyllt noen bleier (og bodyer) men denne karen merkes det ikke mye på at er syk... Litt sånn overasket selv når han kaster opp men etterpå kommer det bare ett stort glis, hehe! 

Igår ble formen min fin igjen men da satte det igang hos kjæresten! Fysj a mej assa, du kommer deg ikke unna denne sykdommen! 

Det har vært litt stille fra oss! Masse har skjedd og jeg har mye jeg vil fortelle dere så jeg skal samle sammen litt oppdateringer iløpet av kvelden/morgendagen ;) 

Håper dere har det fint og slipper unna dette! Har skjønt det sånn at det er vist noe som går rundt om overalt nå for tiden! 

8 kommentarer

Madde K.K

22.feb.2012 kl.21:53

god bedring! omgangssyken er så fælt..

Stine

23.feb.2012 kl.02:30

Huff føler med dere, akkurat ferdig med runden selv. God bedring!

Karoline

23.feb.2012 kl.18:48

Huff, alltid kjedelig! et lite tips er å vaske over dørklinker osv. når dere er ferdige, så slipper dere mer smitte =)

Mia

01.mar.2012 kl.00:20

Har du som Anette-Marie tatt ut silikon? Ser på bloggen hennes der du kan lese gamle innlegg ser jo flere og flere innlegg med deg og hu med gigantiske pupper! Ikke at det er noe veien med de store eller åssen dere ser ut nå, men bare lurer!

May-Britt

05.mar.2012 kl.15:48

Hei. Håper alt er bra med dere? Vært vel stille her nå. Når vil fødsels historen din komme? Klem

Tine.

09.mar.2012 kl.16:00

SAVNER BLOGGINGEN DIN OG DEG!!!

SpEzY

10.mar.2012 kl.23:02

Tine.: Og jeg savner og blogge!

SpEzY

10.mar.2012 kl.23:03

Mia: Nei det har jeg ikke... Men brukte litt vel i overkant push up før ahhaha :p

Skriv en ny kommentar

hits