Sko messe og Moods of Norway fest!

Det var fredag, telefonen ringer og Nina lurer på om jeg er i rute... RUTE! Jeg sover, klokken er kvart på ni og jeg skal være hos henne om ett kvarter... Hiver meg rundt, hopper i klærne, rekker ett lag med mascara og er på vei. Årets sko og varemesse står for tur!!! 

Vi rakk frem i tide, kaffen sto klar og vi spiste ett smørbrød. Minglet litt og fant oss plasser til visningen! Etter en fantastisk innføring i hva som kommer i moteverden til høsten var catwalken klar til og erobres av jenter og gutter i inspirerende plagg!

Etter en fantastisk visning, messe og en diger goodie bag rikere dro jeg hjem.


Morsjan skulle på fest! Jeg og Mathias skulle egentlig dra ilag og vi hadde gledet oss veldig til og dra sammen men siden lillegull ikke var blitt helt frisk så bestemte vi oss for at bare jeg skulle dra... 

Vi dro til Ørnulf Høyer på vorsspiel og jeg hadde på meg kjole som jeg fikk av kjæresten med matchende leppestift ;) 

Jeg og Anette skulle liksom imponere i biljard og ville heller kjøre jentene mot guttene istede for og blande... Angrer liiiitt på det jaaa... 

Vi vant ikke med andre ord... 

Her stoppet fotografen i meg og jeg har vist ikke tatt flere bilder! Vi fikk karaoke taxi på vei til showet og det må være den morsomste turen noensinne! hehe... Showet var supert, det var masse folk og god stemning! Jeg var i toppform men da klokken var 12 på kvelden befant jeg meg pluttselig hjemme hos guttene mine med popcorn i microen :p

5 kommentarer

Tone

13.feb.2012 kl.09:21

Hei!

Hva er det du gjør med øyenbrynene dine? Sminketatovering? Eller farger du de selv? Barberer de helt bort, tegner på igjen? Og hvorfor er de helt svarte på noen bilder? Du som er så lys....?

SpEzY

13.feb.2012 kl.11:45

Tone: Jeg har tattovering og tegner over. Bruker alltid samme farge så er nok bare at de ser mørkere ut på enkelte bilder. Barberer ikke nei, har lite bryn fra før så er helt nødt til og farge dem.

Iselin

13.feb.2012 kl.11:52

Hei!

Jeg synes det er litt frekt å spørre om slike ting, men ble så nysgjerrig når jeg så deg i den nydelige røde kjolen :) Du så fantastisk flott ut! :) Det jeg lurte på er om du har silikon i brystene, i og med at de ser så fyldige ut under kjolen uten (?) BH.. eller er det noen andre "triks" du har gjort? Du trenger ikke svare hvis du ikke vil, for skjønner godt hvis du synes det blir altfor privat ;)

SpEzY

13.feb.2012 kl.12:00

Iselin: Har BH på men har også silikon.. :)

Marit

16.feb.2012 kl.18:49

Kjenner du Lars Bohinen?

Skriv en ny kommentar

hits