Dagen derpå og Raclette aften!

Etter Moods festen på fredag var jeg rimelig klar for en kosekveld med mine nærmeste! Vi inviterte Maria og John Einar til middag og jeg gledet meg til og teste ut Raclette jernet som har stått ubrukt i skapet i flere år! 

Etter og ha koset opp gutten min og fått han i seng var maten klar og vi kunne sette oss til bords! 

Mathias hadde handlet inn og marinert fire typer kjøtt. Indrefilè, ytrefilè, kylling og svin! Så hadde vi to typer raclette ost mens tilbehøret bestod av noisettes, salat, og to sauser :) Og rødvin! Namnam!

At vi ikke har gjort dette før!? Maten var kjempe god men jeg elsket hele greia over Raclette! Det og sitte og bare spise, prate, vente, drikke spise mer... Koselig!

Jeg og Maria var litt i overkant ivrige på og hive kjøtt på grillen så vi mistet litt kontroll ved ett tidspunkt! Vi hadde iallefall nok med mat! ;)

Til dessert serverte vi "svensk" sjokolademousse med pisket krem og bær. Nammis! 

Er så godt og være tilbake i Oslo igjen!

4 kommentarer

mammakissa

12.feb.2012 kl.19:55

så hyggelig! raclette er helt genialt å ha når man skal ha gjester på middag. da kan man velge litt hv man vil, og ikke minst spise så mye man vil :D hehe
Raclette har jeg aldri smakt, men det ser veldig godt og sosialt ut :) Koselig når man er sånn 4-5 stk rundt ett bord. Og det er jo noe for en hver smak der også, mye godt ser det ut som.

kari86

20.feb.2012 kl.11:50

Ååå, dette er så super deilig mat, spiste raclett i jula, super godt:) Deilig å kose seg med venner med god mat og vin:)

Renée

06.mar.2012 kl.23:26

Desserten så skikkelig god ut :) fristet litt nå!

Skriv en ny kommentar

hits