Første besøk i den nye leiligheten!

Nå har vi bodd i den nye leiligheten i 2 dager... Jeg takkler ikke og bo i kasser så jeg har stått i og pakket ut og inn i skap og hyller i mer eller mindre to døgn nå!! Jeg la meg i tre tiden inatt og sto opp til rotet... Timene gikk, eskene forsvant og etter en rask time hos hudpleier kunne jeg kaste meg på sofaen med glatte legger og nye negler! (De flotte bena på bordet her er ikke mine da... Anyway, tok meg en deilig espresso fra vår nye kaffemaskin og gjorde meg klart til vårt første besøk! 

Leiligheten er ikke ferdig men jeg har iallefall fått pakket opp alt og fått det vi ikke trenger i boden... Å flytte fra 350 kvm til 60 er en liten overgang men jeg tror vi kommer til og trives veldig godt her! Gleder meg til mandag så jeg kan handle inn noen småting som vi mangler og innrede skikkelig her ;) 

Anette, Trygve og Tina Odine har kom på besøk og vi har kost oss med kyllingtaco <3

Tina og Liam er jo bare verdens skjønneste ilag!


Denne lille rakker jenta koooste seg med potetgull og mesteparten havnet jo selfølgelig på teppet... Sååå kom "tante Spezy" på at hun ikke har fått seg støvsuger enda, jæddaaa! hehe.... 

Nå har vi slengt bena på bordet, Liam Nathaniel har tatt kvelden og film står for tur.

Ønsker dere en fin lørdagskveld <3

6 kommentarer

jean

21.jan.2012 kl.21:50

Så veldig koslig ut på bildene :)

Eldnu

21.jan.2012 kl.22:11

Så utrolig koselig leilighet! Så kjempe fint ut! Hehe ja kan tenke meg at fra 350 til 60 er litt av en overgang!

-Eldnu

www.eldnu.blogg.no

Kine

22.jan.2012 kl.00:03

Så fin leilighet :) Ja tipper det blir en overgang, men man venner seg til mye da :)

og for noen herlige lubne lår han har han lille gutten din :D

Renate

22.jan.2012 kl.18:54

Så ut som en veldig fin leilighet da! :) Hvorfor er dere flyttet?

May-Britt

22.jan.2012 kl.19:57

Gratulerer :-D Kan jeg spøre hvorfor dere har flyttet tilbake til Oslo? Jobben hans? Fine bilder og en fin, gode gutt. Godt å se du er tilbake igjen :-D >3

Vilde

24.jan.2012 kl.16:15

Så bra at du er tilbake på bloggen igjen:) Regner med at dere hadde en sterk lyst til å flytte til oslo siden dere har oppofret en del plass for å flytte dit. Jeg har jo ingen rett å mene noe, men jeg synes jo nesten det er litt synd, du hadde jo gjort det så fint der borte. Har dere tatt med den hvitmalte veggseksjonen til oslo? Den ble jo så fiin! Håper det kommer flere hobbyprosjekt selv om dere har flyttet og har litt mindre plass:o)

Skriv en ny kommentar

hits