Lørdags kveld og i strålende form!

Da klokken passerte 23 gikk jeg og ventet på at lille skulle bli trøttis for kvelden og klar for senga... Lille derimot var alt annet enn klar for og ta kvelden ;) 

 

De siste dagene her har vært tøffe.... Liam har vært snørrete og hatt en stygg hoste men vært i strålende humør... Så fikk han vaksine på tirsdag og feber på kvelden... Feberen gikk ned og jeg slappet av... Så kom onsdagen og lille var i knallform! Skravla og smilte hele dagen.. På kvelden ble han grinete og nektet og ta verken pupp eller flaske... Han sovnet uten og ha fått nattamat og jeg hadde en dårlig følelse.. Jeg sovnet etterhvert men våknet etter en liten time og da var lille gjennomvåt og hadde 38.8 i feber så jeg turte ikke legge meg igjen... Han sov så godt men jeg målte feberen med jevne mellomrom hele natten og klarte ikke slappe av... Selv om han hadde fått vaksine og det er normalt med litt feber i etterkant følte jeg for og ta han med på en legesjekk så på morningen vekte jeg han og tok han med meg på legevakten en tur... 

Når du kommer inn på legevakten med en liten gutt som var i strålende humør og skravla og lo så blir du ikke tatt kjempeseriøst med engang... Itillegg var feberen gått ned og han mente at alt sto fint til... Jeg forklarte alikavel at mamma hjertet mitt sa at noe var som det ikke skulle for han har aldri grått på den måten før... De tok en blodprøve som viste utslag på en infeksjon i kroppen... På urinprøven fant de en god del celler og konstanterte urinveisinfeksjon... Så nå går lille gutten min på en antibiotikakur og skal på videre utredning på sykehuset hvor de skal ta ultralyd av nyrene for og utelukke at det er noe mer... Jeg håper virkelig at alt er som det skal :( Feberen er iallefall borte og igår og idag har han ikke grått så jeg håper virkelig at antibiotikan tar knekken på det som plager han... 

Idag går det iallefall mye bedre og jeg har fått meg søvn... Igår kjentes det ut som jeg hadde vært på en 7 dagers harrytur oppi hemsedal for og si det mildt! 

22 kommentarer

Amanda

04.des.2011 kl.10:33

Det er så vondt når de små er syk! Vi ble innlagt når snuppa kun var 3 uker pga feber. De fant ikke noe unormalt og feberen forsvant etter 3 dager. Mammahjerte blør litt da. Håper sønnen din blir frisk veldig snart <3 Hvordan går det med ammingen forresten? Jeg sliter med sånn med det. Får nesespray som hjelper på å få melken ut, men produksjonen er lav :( Tips?

Line

05.des.2011 kl.22:28

Morsinstinktet er gull verdt! Det har jeg erfart flere ganger og har aldri angret for at jeg har fulgt det...! God bedring til lillegutten!

lise

06.des.2011 kl.00:34

ikke godt nár barna er syke. min lille pá 2 ár har fátt vannkopper:/ uff.....

men er det ikke pá tide og fjerne den gravid nedtellinga snart?

56 uker pá vei??? elefant du eller?

Victoria Venbakken

12.des.2011 kl.14:29

så søt han er :)

14.des.2011 kl.20:57

Savner bloggingen din, Spezy ;) Kom tilbake :D

Fantastisk å se dere vokse som familie :)

15.des.2011 kl.00:02

Sluttet å blogge eller?

Tror ikke jeg orker å sjekke om du blogger lengre,

synd!

May-Britt

15.des.2011 kl.20:38

Samme her. Er lei å av å ikke kunne sjekke innom her :-/ Hva har skjed siden sist?

Karoline

16.des.2011 kl.09:20

Håper det går bra med dere! :)

Billa

16.des.2011 kl.10:08

Fin blogg du hadde, fulgte den hver dag - men hopper av nå.... Her skjer det så skjelden ting!!!

June

16.des.2011 kl.15:08

Så du har flyttet til Oslo, ref. innlegg hos Anette Marie :). Kanskje derfor det har vært litt lite blogging i det siste?

Anonym

16.des.2011 kl.19:10

Hei! Håper på en oppdatering snart.. håper alt er bra:)

Mina

16.des.2011 kl.20:07

Gleder meg til du begynner å blogge litt igjen! :D

Irene

16.des.2011 kl.20:28

Håper alt er bra :)

Line

17.des.2011 kl.16:00

Håper alt står bra til :) Hører du er flyttet til oslo! :D Så kjekt :)

Gleder meg til du er tilbake igjen ;)

Nora og Isabell

25.des.2011 kl.20:51

Kjempefin blogg!

Sjekk ut bloggen vår ! Vi er nettopp flyttet til california, og blogger om hvordan det er å bo her! :)

Bettina

26.des.2011 kl.13:13

Hva med å skrive et innlegg å fortelle at du ikke skal blogge lenger.

Siste gang jeg sjekker din blogg, så utakknemlig for de leserne du har, makan!

Line

26.des.2011 kl.21:52

Enig! Si i fra at du ikke blogger lengre.........

Lene

28.des.2011 kl.01:54

Enig!!

Lillm

28.des.2011 kl.20:54

det er nok en grunn til at hun ikke blogger! og siden hun tydeligvis har vært på flyttefot og har den lille som også tar tid så skjønner jeg godt at bloggingen kommer i siste rekke! De som har små,skjønner hvor mye tid av dagen de tar og når en i tillegg må flytte så har hun nok knapt tid til seg selv! og julen håper jeg hun nyter og har tid til å slappe av litt å.

Så plutseli er hun nok tilbake igjen! og om folk ikke gidder å lese bloggen mer,så bare slutt da! trenger vel ikke skrive det her? vedder på at dere er nok inne her å sjekker både i morgen,fredag og lørdag! :p Håper bare alt er bra jeg og at Spezy plutseli er tilbake igjen! Jeg er iallfall innom jevnlig for å bli positivt overrasket når det er noe nytt her :D Håper du har en fin høytid Spezy og nyyyt dagene! :D

Ina B

29.des.2011 kl.00:41

Nå må dere slappe av litt og ikek dømme så fort! Å ha baby tar mye tid, og ikke minst når man er på flyttefot i tillegg. Hun trenger ikke forsvare seg for noen vel, selv om det er hyggelig med ett par ord om hvorfor det blogges så sjeldent.

"blogg-kultur" er sannelig meg snodige greier...

Klem til deg cecilie :)
Herlighet så ufine folk skal være da :S Hun har ingen plikt til noe som helst for oss lesere, vi burde være takknemmelige for at hun i det hele tatt har delt så mye med oss.

Håper alt står bra til Cecilie, og at dere koser dere i jula! :) Godt nyttår til dere! :)

SpEzY

02.jan.2012 kl.22:59

Takk til dere som har vært tålmodige og beklager til dere som føler jeg har sviktet! Jeg har hatt så utrolig mye og gjøre i det siste og vært uten pc så jeg rett og slett bare ignorerte bloggen min en stund... Nå er jeg tilbake og jeg håper dere vil fortsette og følge med <3

Skriv en ny kommentar

hits