Shabby rokoko i hodet!

Ikke nok med at jeg har fått meg campingvogn! Jeg har investert i en symaskin også! Da er det vel ærlig talt bare stasjonsvogna som mangler? 

Jeg har jo ett hode som spinner rundt i kreativitet dagen lang! Det er så mye jeg har lyst og gjøre og så mye jeg ikke får gjort! Mye møbel oppussing som tar tid når man bare kan bruke hendene... Men nå som jeg har fått meg symaskin kan jeg jo sitte på kveldene og kose meg med nye prosjekter... 

Det eneste problemet mitt er at jeg ikke har peiling på hvordan jeg bruker en symaskin... Jeg liker og gjøre ting jeg ikke kan og bare finne min egen løsning... Jeg HATER og lese bruksanvisninger! Men ikveld tror jeg at jeg blir pent nødt til det... Kanskje greit og sette seg inn i denne skapningen som jeg kommer til og bruke mye tid foran! Tenkte og starte med og trekke om møblene til campingvogna... Det kan da ikke være så vanskelig?

Men så har jeg ikke bestemt meg for stilen i vogna enda... Jeg hadde tenkt en rococo stil men så tenker jeg at det er vanskelig og få skikkelig gjennomført på en så liten plass... Så tenker jeg shabby shic men jeg er ikke så glad i rosa og blomster... SÅÅÅ jeg tror det blir min egen lille stil! Hva nå enn den egentlig heter... Den er i hodet mitt! Sånn litt til høyre... 

Men hva annet kan jeg bruke maskinen til? Som ikke er så himla innvikla!!! Noen som har tips til noen enkle oppskrifter på klær, puter etc? I need more inspiration! 

Også lurer jeg litt på hva dere tenker om innredning i vogna... Er det noen som har gjort noe lignende før og kan komme med tips? Er rococo stilen kul eller tror du det blir for lite areale og gjennomføre den på? 

Litt mye spørsmål til dere idag men jeg koker snart over i topplokket i lengten etter andres synspunkter!

3 kommentarer

Anette-Marie Antonsen

25.nov.2011 kl.13:17

Hehe, søte jenta mi :) Si ifra om du treng hjelp, kan enkelt fortell dæ kordan du gjør d med putrekkan i campingvogna :)

Renate

25.nov.2011 kl.13:28

Hei.. Kom tilfeldigvis over bloggen din og noe du kan begynne med er jo å sy en voksipose (vinterpose) til småtten? Det er ikke såå vanskelig.. Sier jeg som ikke har prøvd, men som ønsker meg såååå en symaskin selv og spinker og sparer det jeg kan.. hehe.. Lykke til..

Kirsten

25.nov.2011 kl.21:36

denne har jeg lagd! veldig enkel, og har ikke syd noe sørlig før. Har liksom bare veldig basiskunnskaper...

http://stinessdesign.blogg.no/1286391764_oppskrift_p_vognbilst.html#comment

Skriv en ny kommentar

hits