Pakke fra GoBoken!

Vi abonnerer på goboken og fikk denne pakken i posten for en stund siden... Pakken inneholdt nattabok, vuggeviser, kose/bite klut, en cd, og en bok om kveldstips...

Jeg bruker alltid og kose og synge nattasanger før lille finner søvnen... MEN lille finner aldri søvnen før klokken har passert 23!! Selv om jeg har en drømmebaby som sover hele natten og normalt sett ikke starter dagen før klokken 11 på formiddagen hadde jeg kunne tenkt meg og fått han litt tidligere i seng og litt mer tid til kjæresten på kvelden... De siste dagene har jeg nå valgt og stå opp med han imellom halv 8 og 9 i håp om at han da vil sove tidligere når kvelden kommer... Men neida, denne gutten er virkelig stilt inn på klokkeslettet 23! hehe! 

Idag var vi oppe halv 8, sov som normalt igjennom dagen, tok nattastellet klokken 7 og drakk melk...Jeg sang litt... Leste bok... bysset... Mens lille... Joda han smilte og jablet i vei med store øyne ;)  Tror kanskje jeg skal bla litt i den sove boken som fulgte med for noen tips ;)  

7 kommentarer

kris

08.nov.2011 kl.01:56

Min gutt er like gammel som din og legger seg også sent. Begynte med halv ett og er nede i 22.30 nø, men det går av seg selv. :) han har ganske likt mønster som liam, sover til langt på formiddagen. ;) de sier at søvn avler søvn og at å holde babyen mer våken om dagen ikke gjør at den sovner bedre for natten. Ikke stresse m d tror jeg er d beste rådet. (Gleder meg til å få kvelden tilbake her også da;)

Kine

08.nov.2011 kl.07:48

Mi frøken er snart 4 mnd og brukte også å legge seg i 23-tiden.. Men plutselig over natten ble det baluba på kveldstid fordi hun va overtrøtt og måtte plutselig legge seg klokken 20 :) da var hun kanskje akkurat 3mnd! Det går av seg selv det der, ingen vits i å stresse med det :) De sier at 3mnd alderen er magisk med tanke på legging og rutiner å sånt, og det er den ;)

Marielle - mamma til Lucas Kr

08.nov.2011 kl.08:01

Sønnen min sovnet så sent i starten også. Men når han var 3 mnd sovnet han for kvelden kl 19, og siden da har han sovnet tidlig. Så det der går seg til :) Nå er han 15 mnd og sovner kl 17.30 og våkner når jeg vekker han når vi skal i barnehagen :P

veronica

08.nov.2011 kl.12:01

Med barn må man holde på i noen uker før de forandrer rytme! Må gjøre det hver dag over tid, så snur de døgnet etterhvert. Det er min erfaring i hvertfall:-)

kristin

08.nov.2011 kl.14:23

Klokken 11 hørtes jo herlig ut, min lille gutt finner skjelden søvnen før 01 på natta:P Er ikke så lett med rutiner på disse små.

08.nov.2011 kl.14:37

Mor som sønn :-) Du tok heller ikke kveld før kl 23 da du var på den alderen. Vi kunne stille klokka etter deg :-) Mormor

Line

21.nov.2011 kl.19:30

Hehe, kjenner meg igjen ja! Jenta mi sovna også så seint de første 6-7mnd. Men så plutselig snudde hun døynet av seg selv sakte men sikkert. Jeg prøvde aaaalt for å få henne til å ta kvelden tidlig. Er jo deilig med litt egentid på kvelden. Men mnd går jo så fort, plutslig så legger han seg tidlig. Og da savner man nesten kveldskosen med gullet ;) Jenta mi sovner nå ca.19-6 på morran. Var igrunn deilig å kunne sove til 10-11 de første mnd ;) Alt til sin tid..hehe. Så nydelig gutt du har! Kooos deg i barselstiden <3

Skriv en ny kommentar

hits