Its fUc*ing working!!!

Endelig begynner prosjektet mitt og vise resultater!!! I over en måned har jeg pumpet, ammet, pumpet mer, prøvd ALT av kjerringråd der ute, nesespray and u name it... For en uke siden fikk jeg tilogmed krangla til meg tabletter som egentlig er mot kvalme men som har en bivirkning at man kan få økt melk... DETTE var siste sjangse... Jeg ble syk og ville vente med og ta dem til jeg ble frisk igjen for og være sikker på at det ikke var disse som gjorde meg så dårlig... Imårrest tok jeg to stk... (skal ta 2 stk. 3 ganger om dagen egentlig) og hva skjer??? Fra 20 ml- HUNDRE!!! jaaadaaaa!!!!! Jeg har de siste netterne kjent at jeg har fått "melkesprengen" tilbake... Jeg elsker følelsen!

Er dette virkelig sant? Skal jeg få amme gutten min 100% igjen? Det er lov og håpe... 100 ml idag... ¨Jeg fortsetter og tro og håpe på mer! Jeg har fått mange kommentarer om at jeg har ett pågangsmot uten like... At de ikke skjønner hvorfor jeg orker og holde på så lenge når det ikke øker... Fagfolk har sagt det rett ut at jeg ikke kommer til og fullamme igjen... Jeg valgte og lukke ørene og leve i håpet! Prøve alt før jeg gir opp! Jeg skal ikke si at det ikke har vært tungt for det har det virkelig! Både fysisk og psykisk... Fysisk siden jeg både ammer, gir flaske og pumper for ikke og snakke om teen, vørterøllen, sprayen, dusjene....... Men psykisk har det vel vært verst... Det og gå rundt og håpe å prøve alt uten resultat, det og dag etter dag bare få noen usle ml i flasken... Det og ha en baby på puppen som begynner og bli irritert på puppen etter bare fem minutter... For ikke og snakke om "amme" presset! Nå har jeg ikke blitt så presset men man går jo rundt og føler at man ikke strekker helt til (jeg har iallefall gjort det....) 

Ikke misforstå meg, vi har det kjempefint med mme og lillegutt liker det også! Vokser og blir stor... Men jeg savnet sånn den kosen vi hadde da det bare var pupp... Puppe ferdig på kvelden, ansiktsitrykket han fikk da han ble stupmett av puppen, det og ikke stå opp på natten for og ordne flasker osv... Jeg er sååå glad for at jeg valgte og ikke gi opp! Så lenge det er litt igjen er det alltid håp for mer! Produksjonen er jo der! Jeg klarte det, jeg har iallefall mer!! Om det er tablettene eller tilfeldigheter vet jeg ikke enda, men jeg begynte på kuren igjen idag og skal virkelig fortsette nå!!

Til dere som sliter med melken, velg selv! Om du ønsker og prøve-prøv! Om du ønsker og slutte-slutt!  Ikke hør på hva andre mener og sier... Du kjenner din egen kropp best så følg hjertet og magefølelsen din <3

 

Nattahilsen fra Meg og lille Liam Nathaniel <3

 

14 kommentarer

Line

07.nov.2011 kl.20:24

Såååååå bra!!! :) Du er FLINK!!! :D

(blir nesten litt rørt! *snufs*)

Rachel

07.nov.2011 kl.20:25

superflink e du supermom!! :D:D Liam e så heldig som har ei så ståpåmor!!

soon2be

07.nov.2011 kl.21:33

Så bra at du fikk det til, iallefall når du ønsket det så mye som du ønsket det!!

Camilla Marie

07.nov.2011 kl.21:54

Så flott!! Det er nok stor sjanse for at du får til å fullamme igjen da.. Det tror jeg. Supermom <3

Tora

07.nov.2011 kl.21:55

For et pågangsmot du har. Du fortjener virkelig en premie :) Jeg hadde ikke klart det.

Linn

07.nov.2011 kl.21:56

Så flink du er!!:) Er helt fantastisk å kunne amme sitt eget barn. Jenta mi blir snart 7 måneder og jeg syns det er like koselig å amme enda. Hun får jo litt annen mat også, men ammer mest:)

SpEzY

08.nov.2011 kl.00:02

Rachel: Go du e <3

SpEzY

08.nov.2011 kl.00:02

Camilla Marie: Ja jeg håper iallefall!! :D

SpEzY

08.nov.2011 kl.00:03

Tora: Ja det er bare og sende med postmannen! Helst ikke vørterøl eller amme te ;)

SpEzY

08.nov.2011 kl.00:04

Linn: Så flink du er:) Koselig og amme ja :)

08.nov.2011 kl.16:13

Flink du er Cec! Klem fra tvillingene og meg- Christine :)

Marit

08.nov.2011 kl.22:31

Hva heter tablettene? Kan man ta de når man ammer?

marlentherese

19.nov.2011 kl.21:52

Så flink du er:)

Vet akkurat hvordan det er det der.... Med mi første fikk jeg brystbetennelse og åpne sår så fikk forbud mot å amme i 1 uke, mistet masse melk da selvom at jeg pumpet og pumpet!! Heldigvis etter myyyyyye pumping, amming, nesespray, div kjerring råd, div kjerringråd fra Korea (mamma er derifra) så fikk jeg masse melk igjen og fullammet henne til ca 5 mnd, da begynte vi med litt fast føde. Hun var 10 mnd og 2 dager da jeg sluttet helt å amme:)

Ønsker deg masse lykke til videre :)

-marlentherese-

Stine

21.nov.2011 kl.10:38

Hei!

Åh, ser det er mange som sliter med dette, men så få som snakker om det!

Jeg hadde også lite melk, og var atpåtil så sår at jeg ikke fikk til å amme til å begynne med. Men DU FÅR DET TIL! :D Det er mye slit mens du jobber deg opp mot målet, men du kommer dit!

Det tok meg nesten 3,5 mnd før jeg fikk nok melk og til sårene var grodd nok til å fullamme, og nå får tuppa mi på snart 5 mnd kun pupp og har gjort det i over en mnd. Det er så godt å slippe flaske- og pumpestyret!

Ha en fin dag, og lykke til fremover :)

Hilsen Stine

Skriv en ny kommentar

hits