En hærlig kosehelg er over...

I helgen har jeg som sagt hatt besøk av mamma og lillebror! Og hva var vel mer naturlig da søndagen kom enn og ta med meg familien til..................

BREKKEPARKEN selfølgelig!!! Begynner og bli en vane på søndager dette her ;) 

Idag har det vært deilig høstvær og vi fikk oss en kjempe koselig trilletur rundt om i Skien...

Mamma lo av meg da jeg ba lillebror ta bilder av meg for og lage ett "outfit" bilde og begynte selv og posere! Jeg svarte med og heller ta bilde av henne og si at nå blir det "bestemor outfit" innlegg istede! 

Men så syns jeg "bestemor outfit" hørtes så gammelt ut så jeg vil heller kalle det "en mammas mamma outfit!" 

Ho hoi, nå ble det mye "outfit" nevnt her men det jeg skal frem til... Her er den fantastiske flotte mamman min <3

Så tuslet vi rundt da... Også lurer jeg på en ting... Hvor mange hjørner har egentlig Henrik Ibsen pissa på? Jeg føler han "er fra overalt???" Er jo så mange byer med Ibsen statuer, Ibsen bygninger, Ibsen ditt og Ibsen datt... Men han er jo fra Skien (Ifølge Wikipedia) så lurer veldig på hvorfor det er så mange byer som inneholder så mye Ibsen... Var han SÅ stor at alle plassene han faktisk har satt foten sin i hiver opp minnemerke tvert? hehe... Nå overdriver jeg kanskje litt... Tenk om jeg en dag blir kjent... Da håper jeg det kommer opp en statue bak rådhuset i Oslo med skriften "HER pissa Spezy i 2008!"

Men så koser jeg meg jo sånn i denne "museums parken" så jeg kan jo ikke gjøre annet enn og sette pris på at vi er så flinke til og ta vare på minner, hedre mennesker som ikke er her lengre og nyte det vakre vi og naturen skaper! 

Hærlige lillebroren min! Mathias er 14 år og den minste av tre søsken (har en lillebror på 22 år). Lille attpåklatten har blitt så stor! Onkel er han også blitt! Tenk det! 

Etter att vi hadde kjørt mamma og lillebror til toget satt jeg meg ned for og se på bilder jeg hadde tatt iløpet av helgen... Da jeg redigerte disse kjente jeg at jeg savnet dem så utrolig mye allerede og at tiden til vi skal reise til Bodø igjen blir lang! Selv om vi har møttes 3 ganger allerede siden lille ble født så syns jeg det virker så mye lengre pga. Liam vokser såååå fort!!! Han er jo ett kg tyngre for hver gang! hehe!

Flotte guttene! 

 

 

3 kommentarer

Camilla Marie

07.nov.2011 kl.22:01

Så koselig:) Brekkeparken har blitt et naturlig sted å vise fram når jeg får besøk fra Oslo:) Det er jo Skien på sitt beste vil jeg si! Ja, Ibsen har jo bodd i det ene huset i Snipetorpgata (regner med at du har gått opp der sikkert). Men hvis man leser på minnemerket på huset, så har han søren meg bare bodd der i 2 måneder av sitt liv! 2 måneder!! Det er jo ikke stort lengre enn en sommerferie, hehe. Hvis jeg blir kjendis, så håper jeg på minnemerke på feriehuset i syden. haha.

SpEzY

08.nov.2011 kl.00:04

Camilla Marie: Hehe han har bodd der å ja... 2 mnd... hahahha... Ibsen assa...

Susanne

12.nov.2011 kl.01:13

Brekkeparken er flott! :D Har vore innom der to eller tre gangar no når vi har vore i Skien kvar sommar :D

Skriv en ny kommentar

hits