Like barn leker best!

Tittei! Gosh og gru så dårlig form jeg har vært i de siste dagene :( Samme dagen som svigers kom sa kroppen min stopp! Jeg orket nesten ikke stå på bena, fikk ikke i meg verken mat eller veske og klarte heller ikke sove... Oppå det hele fikk vi vår første "våken" natt da lille pluttselig bestemte seg for at det var mårran kl. 3 på natta og dette gjorde jo ikke akkurat formen bedre... Endte med en tur til legen siden jeg syns det var litt skummelt at jeg faktisk verken klarte og drikke eller spise... Ble ikke mye klokere men etter noen sprøytestikk og måltidserstattere er formen på vei opp igjen...Jeg føler meg heldigvis mye bedre idag og har vært så heldig og fått besøk av mamma og lillebror! Ikveld har vi spist god mat, masse godteri og sett Idol... Lillegutt, kjæresten og mamma sover og jeg og lillebror sitter litt sånn halveis overtrøtte og ser på noen dårlige tv program... 

Imorgen skal jeg vise frem familien til Telemark... Eller Telemark til familien kanskje? Anyway, gleder meg til og bare kose meg masse masse i helgen og håper formen holder seg! 

 

De tablettene jeg begynte på her om dagen har gjort underverker for produksjonen! Jeg har bare gått på dem en dag siden jeg tok meg en pause nå som jeg ble syk, MEN! Fra og pumpe max 30 ml de siste fire ukene fikk jeg nå pumpet 70!!!! Hurra, jeg gir ikke opp håpet assa ;) 

Ønsker dere en fin fredagsnatt! <3

7 kommentarer

caroline

05.nov.2011 kl.09:12

hva heter de tabletterne? jeg har full pupp på morran men klarer aldri og "fylle de " opp igjen i løpet av dagen :(

SpEzY

05.nov.2011 kl.11:07

caroline:afripran heter de, på resept =)

frkena

05.nov.2011 kl.12:08

kjempebra at tablettene fungerer for deg:) pumper du etter at du har ammet? jeg fikk aldri spesiellt godt til å pumpe, dvs fikk ut bare 30 ml etter at jeg hadde ammet. og selv når puppen var full og jeg var melkesprengt fikk jeg aldri ut mer enn 100 ml på en pupp da. men lillegutt la godt på seg. så selv om ikke du får pumpet masse kan det jo henne at babyen fin får ut mye mer enn pumpa gjør:)

05.nov.2011 kl.19:51

søte mathias og cecilie !:)<3

Rachel

05.nov.2011 kl.20:28

Oii så bra at tablettan funke!! :D:D E på øking her også igjen..bah.. så slitsomt!!!

SunnivaLiten - Ulik deg

07.nov.2011 kl.00:05

Så bra tablettene fungerer! :) Håper du har hatt en fin helg!

SpEzY

08.nov.2011 kl.00:07

frkena: Ja jeg pumper noen ganger iløpet av dagen når det går for lang tid imellom måltidene til Liam:) Hører mange sier det der at det ikke er alle som får til pumpingen skikkelig :) Men jeg vet jeg har hatt lite melk men nå øker det heldigvis :)

Skriv en ny kommentar

hits