Svigeriii Svigeraaa! Tabletter for økt melk!

Hiv og hoi nå er svigers rett rundt hjørnet!! Jeg sussedusser dulle mose koser gutten min helt opp for nå regner jeg med det blir noen dager hvor ikke jeg kan kreve all Liam kosen ;) 

Idag har vi vært en tur på helsestasjonen! Lille bolla mi har blitt 59 cm og 6 kg! Oh my som han vokser <3 Også gjør jeg en siste innsats for melkeproduksjonen min!! Nå har jeg drikki vørterøl, spist havregrøt, lagt lille til puppen før hver flaske, stått opp på natta og pumpa og brukt nesespray... UTEN RESULTAT! Så sist jeg var hos helsesøster spurte jeg etter noen tabletter som jeg fikk tips om her på bloggen men hun hadde ikke hørt om noe sånt... Til min store overaskelse hadde legen og helsesøsteren undersøkt litt og funnet ut at det fantes tabletter som faktisk hadde økt melkeproduksjon som bivirkning så idag fikk jeg resept av legen!! Skal gå på disse i to uker og håper virkelig at dette er redningen! Håpe håpe håpe! Funker ikke dette så er nok slaget tapt :/ 

Er det noen som har vært borti disse tablettene?

 

Tirsdagsklem fra lille Liam og meg <3

11 kommentarer

Jeanett

01.nov.2011 kl.16:50

Nei, har aldrig høyrt om slike tabletter. Får håpe at dei hjelper! :)

Margot Espedal

01.nov.2011 kl.18:41

Duu.. har du prøvd KLOSTER ammete? Eg har brukt den i ei veke, men allerede dagen etter eg begynte var det dobbelt opp med melk. Prøv - koster rundt 40 kr for 20 poser på sunkost. Den smaker ganske godt, faktisk. :)))

Elisabeths mammahverdag

01.nov.2011 kl.18:54

Krysser fingrene for at det hjelper :)
så søtt bilde:)

Line

01.nov.2011 kl.22:48

Masse lykke til! :) Går nok bra - med eller uten pupp! ;)

PS: Mamma drakk bringebærte før hun fikk meg, det skulle hjelpe mot fødtselen (bullshit i følge henne!) men det førte til at hun fikk ALT for mye melk (jeg klarte visst ikke drikke like raskt som melken kom). Bare om du skulle ønske å prøve noe mer ;)

Men du er flink som mor, med eller uten pupp! :) (som matkilde)

02.nov.2011 kl.10:03

såå bra at du prøver ALT! :) Men kok deg tynn havregrøt, sil av å drikk safta med litt sukker i, det funker!! Ha en topp dag :)

HeleneJB

02.nov.2011 kl.16:36

Lykke til :) Håpa det ordna sæ :D

Linn21, mamma til 2

02.nov.2011 kl.22:32

Hei:) Hadde/har samme problemet selv! Måtte slutte å amme når nr1 var 3 mnd pga lite melk. Sliter nå med å "produsere" melk til nr 2 også . Drikker flere liter vann vær dag, masserer, tar varme dusjer, nesespray, legger han til ofte og jeg passer på å få tømt brystene til vært måltid, men NEIDA får ikke mye melk. Leste en plass om at man kan få det slikt pga stoffskifte. Finnes det en kur/tabelett mot dette hadde det vært fantastisk!! Ikke gøy å ikke ha nokk mat til lisj'en, dette skaper stess som igjen gjør utslag med at kroppen ikke lager melk:P Huff, nå skal jeg avslutte, ikke meningen å skrive en hel bok:P Vill veldig gjærne ha navnet på disse tabelettene du har fått resept på! Håper du senere forteller om de virket :D Hilsen meg :)

03.nov.2011 kl.18:39

så søt dåkker e!! <3

dåkker ligna sykt :D

Kirsten

07.nov.2011 kl.11:01

De tablettene du går på...er det afipran?

SpEzY

07.nov.2011 kl.11:15

Kirsten:Ja

Skriv en ny kommentar

hits