Oslo, babykos og venninnetid!

I helgen ble det en litt spontan tur til hovedstaden! Kjæresten skulle jobbe så da fant jeg ut at jeg og lillegutt skulle være med og ha oss en kosehelg..

Jeg har kost meg max med godklompen min! Åh så deilig det er og være mamma til denne fantastiske skapningen! Tenk, dette har jeg skapt med min kropp! Jeg blir rørt... om og om igjen...

Det ble selfølgelig litt tid til og møte kjente og nære og kusinen min Maria var glad for og endelig få se lillegutt igjen!


Igår fikk jeg endelig vist frem vakringen min til Malin etter to etterlengtede måneder! 

Jeg har vært kjempe dårlig til og ta bilder i helgen men jeg kan si så mye som at jeg har hatt det helt fantastisk og virkelig savner og bo i Oslo! Vi har hatt det kjempe koselig men tiden går så utrolig fort når vi først er der og jeg føler ikke at jeg får nok tid til venninnene mine! 

MEN HVA ER DET SOM SKJER MED OSLO??? HVA ER DET SOM SKJER MED MENNESKER? Jeg har ikke ord... Det er drap og voldtekter... Er det virkelig slik det skal bli? At man ikke skal føle seg trygg noen plass...? Jeg blir helt kvalm inni meg og jeg kjenner at jeg faktisk er blitt redd for og tusle rundt og spesielt nå som jeg har lille Liam som er helt avhengig av meg... Orker ikke skrive så mye om det akkurat nå men jeg syns det er trist... Trist at man ikke skal kunne føle seg trygg blant andre mennesker...

 

Håper dere har hatt en fin helg og jeg gleder meg til og vise dere mine nye prosjekter ;) JAAA for jeg har fått inspirasjon og lysten til og være kreativ igjen ;)  
2 kommentarer

Jeanett

01.nov.2011 kl.06:25

Såg ut som de har hatt ein fint tur! :)

Nei, si det =/ Skummel utvikkling på gang...

Linn

01.nov.2011 kl.08:30

Han er kjempe nydelig!!!:) gleder meg til å se hva du driver med nå. Du er jo så flink;)

Skriv en ny kommentar

hits