Babysvømming!

Idag har vi vært på vår første babysvømming!! Jeg var kjempespent og faktisk litt nervøs... Var litt redd for at lille ikke skulle like det... Men ide badebuksa var på var det bare kos! Liam Nathaniel elsket vannet!! Han storkosa sæ, laga søte lyda og smilte mens han sparket ivrig med bena! 

Jeg ble så positivt overasket og det var jo så mange skjønne bebiser i vannet! Vi var i vannet i en halvtime... Først gikk vi alle i ring og sang bæ bæ lille lam til gullene. Så lærte vi tre grep om hvordan vi skulle holde babyen. Så koste jeg, Liam og pappan oss i vannet og tilslutt avsluttet vi i ring igjen mens vi sang "so ro lille mann"  (jeg må øve litt mer på den siste sangen der) hehe... 

Jeg fikk beskjed om at babyene ofte ble lei etter 10-15 minutter første gangene men denne krabaten ville ikke opp selv når timen var ferdig ;)  Lille badeløva <3


Når vi var kommet hjem og begge hadde fått spist og drukket litt mat igjen sloknet vi begge på sofaen... Lille våknet igjen istad, fikk mat og sovnet igjen... Helt utslitt etter badingen stakkar :p Gleder meg til neste Onsdag!

 

Har du vært/er på babysvømming? Liker babyene deres det? 

7 kommentarer

Så koselig att dere trivdes!

Datteren min har gått på babysvømming fra hun var 2,5 mnd gml og går fortsatt. Nå er hun 21 mnd gml =).

Selv er jeg babysvømmeinnstruktør og synes det er en fantastisk aktivitet for både foreldre og barn!

Linn

26.okt.2011 kl.23:05

Vi går på babysvømming og frøkna liker det kjempe godt. Vi har siste dag i morgen, men jeg meldte oss på et kurs til frem til jul siden hun trives så godt:) Hun er nå 6 måneder. Vi tok bilder under vann sist gang og skal få de i morgen så det blir veldig spennende:)

Lisa Drange

27.okt.2011 kl.16:07

Han elsker og bade, men ahr ørebetenndelse så blir lite av det nå :)

Kirsten

27.okt.2011 kl.18:01

Åhhh så skjønn! Har så lyst å på babysvømming med min lille datter, men har enda ikke fått noe svar fra ho eneste som driver med det her i kr.sand :/ kan jeg spør hvor mye dere måtte betale? Har hørt det er veldig dyrt...

Annica

27.okt.2011 kl.18:49

Min lille gutt er 14 mnd og vi har gått på babysvømming siden han var 6 mnd, han elsker og bade:) Dette er Matheo sitt 3 kurs, og vi skal fortsette på de andre kursene når han er ferdig på dette :)

Anette

27.okt.2011 kl.21:56

vi begynte på babysvømming da gullet var 3 mnd, nå er han 16mnd og vi går fortsatt. lillesøsteren min gikk på det, og i en alder av 3 år (nærmere 4) tok hun svømmeknappen. svømte 25 meter alene! og dykket ned til 2meters dyp alene for å hente leker! tenk så flinke og trygge de blir på vannet, så jeg skal definitivt fortsette!!!
Så fin baby :D

Skriv en ny kommentar

hits