Jeg er drit redd tåa mi!

Idag er det skikkelig synd i meg!!! Meg meg meg! Jeg fikk betennelse i stortåa mi når jeg var hjemme i Bodø og det ble til slutt så vondt at jeg måtte dra til legevakten... Han ville egentlig skjære i den men siden jeg skulle reise dagen etterpå alene med lillegutt så ville det bli vanskelig for meg... Jeg begynte da på en pencilin kur og noen betennelse dempende krem... 

Betennelsen har gått litt ned nå etter en uke på kur men tåa blir bare vondere og vondere og inatt har jeg slitt skikkelig med og sove pga den der domme domme neglen! Så jeg ringte legen min... Har time kvart på to... 

Jeg er livredd!!! Er egentlig ikke redd for sprøyter, leger og slikt men den tåa mi er så vond at jeg vil ikke at de skal være borti den engang... Huff... Hun kommer sikkert til og kappe den av =( Poff... 

Har du hatt negletrang før? HVA GJORDE LEGEN??? Gruer meg skikkelig assa men fyyyy så vondt det gjør! 

 

13 kommentarer

soon2be

24.10.2011 kl.13:12

Huff..har hatt det samme selv og det er så VONDT!!! Var til legen 3 ganger og hadde 3 forskjellige antibiotika kurer på under 6 mnd, det var ikke gøy! Siste gangen jeg var hos legen sa han at om denne kuren ikke funket måtte jeg nok skjære bort halve nagla (wææ!!), så jeg drøyde det GANSKE lenge før jeg til slutt bare måtte bestille ny time for det var så ille!

Har litt sprøteskrekk kan du si så jeg var kvalmen og uvell før jeg dro til legen. Han visste at jeg hadde sprøteskrekk og i tilleg vondt i tåa mi, så han hadde fått den ene legeassistenten sin til å komme inn for å holde meg i handa når han satte bedøvelse (hehe..snille legen min). Etter bedøvelsen var satt (som forsåvidt bare svidde litt) så kjente jeg ingenting, og det var deilig å kunne bli kvitt betennelse problemet mitt!!

Må i tilleg si jeg var litt "redd" for at tåa mi skulle se helt rar ut når jeg bare hadde en halv negl, men den ser normal ut nå, og ingen som kan merke at jeg har opperert bort halvparten ;o)

Lykke til, det kommer til å gå kjempe bra!! Deilig følelse etterpå :o)

SpEzY

24.10.2011 kl.13:54

soon2be:Hjelp venter på og bli ropt opp er nå... Hyyyl :p

soon2be

24.10.2011 kl.15:20

Hehe..hvordan gikk det? Er vel godt å være ferdig med det? :o)

Ingrid

24.10.2011 kl.17:58

har hatt det.. det er bare og vente. blir bra etterhvert. gjør driiitvondt men. :)

Christine

24.10.2011 kl.19:42

Jeg klippet vekk deler av neglen selv hvor det var vondt og dagen eller var det helt fint igjen :) Håper du blir bedre i tåen :)

24.10.2011 kl.22:08

akkurat vært igjennom det samme :) 4 sprøyter bedøvelse og en halv negl mindre på tåa, men betennelsen er så godt som borte og ingen mer vondt:):)

Løkkamaria

24.10.2011 kl.22:54

Kjære mi lille. Kom hit, så skal jeg fikse den tåa- uten sprøyter og skalpell!

Camilla Marie

25.10.2011 kl.00:28

Uff, stakkars. Håper det går bra da.

Malin

25.10.2011 kl.08:04

ja, har hadd det samme. var til legen, fikk fucidin salve og pencilin. Også oppererte han ut noe av negelrota. Det var sykt vondt, gikk på krykker i to- tre uker. (Fikk også pinex forte, morfin, bare i tablettform lignende) Nå har jeg fått ettebivirkninger, alså over ethalvt år etter. Så en annen lege spurte om han skulle ta det opp igjen, siden han mente ikke alt som var nødvendig var fjernet. Så nå venter jeg egentlig bare på ny time..

Har gått på pencilin ca tre- fem ganger etter operasjonen pga tåa.

MjauMajuPurrPurr

25.10.2011 kl.11:37

You will never stub your toe standing still. The faster you go, the more chance there is of stubbing your toe, but the more chance you have of getting somewhere.

God bedring :)

Annette Elvira

25.10.2011 kl.13:03

uff, stakakrs! god bedring, stå på og vær tøff :) fin blogg btw! :D
God bedring :))

Rose

11.10.2012 kl.12:11

gå heller til en fotterapeut å få satt på en spange,- letter trykket på en smertefri måte og får neglen til å vokse riktig.

michelle

13.03.2013 kl.21:24

hei. har hatt tåmareritt 3 mnd nå. så vet hvordan du har det. jeg fjernet hele neglen. men infeksjonen gikk ikke vekk. viktig å rense annenhver dag, ha på ikke for tett bandasje etterhvert, når det brune har kommt, og bruke antibakteriell salve. du kan bruke pyrisept å rense med. eller sprit, men ikke for mye. jeg gjorde masse feil, og har fremdeles infeksjon. antibiotika hjelper litt, men tar ikke infeksjonen. huff for et styr. er kjemperedd jeg og! Lykke til ihvertfall! håper jeg ikke skremte deg..

Skriv en ny kommentar

hits