Cecilie tester... VØRTERØL!

Jeg er jo igang med mitt lille melkefabrikk prosjekt og setter kjempe stor pris på alle de gode kommentarene og tipsene jeg fikk på forrige innlegg!!! Mye er jeg igang med allerede men det var en ting jeg ikke hadde prøvd ut... VØRTERØL! Aldri hørt om, aldri smakt... Så igår kveld tok jeg meg en tur på coop... En six pack ble med meg hjem... 

Da jeg åpnet flasken kjente jeg frysninger nedover ryggen.... Jeg forberedte smakssansene mine på den typiske øl smaken...

Hmm... Dette smaker jo ikke øl?... Litt merkelig smak... Smaker jo ikke brus heller? Smaker noe mørkt noe... Med kullsyre... Det smaker godt med litt vondt i... Eller litt vondt med godt i tror jeg... Klarer ikke helt bestemme meg...

Men jeg kan absolutt klare og drikke det! Faktisk så syns jeg det var bedre enn hva jeg hadde trodd... Men så må jeg le litt.... Jeg sitter her og drikker alkoholfritt fra flaske og føler meg litt småbrisen... Nå tror jeg hodet mitt spiller meg ett lite puss! 

Jeg heller det over i glass... Nå tuller ikke hodet mitt lengre... Jeg er fortsatt edru... pjuh... 

 

Noen som har prøvd ut vørterøl for og få opp produksjonen? 

11 kommentarer

Linn-Therese

16.okt.2011 kl.10:20

Kjøpt d på sykehuset når æ sku få opp produksjonen! Men klart itj å åpne dem! Står i kjøleskapet enda:) men d ordna sæ med melka når d vart mindre stress og æ kom Hjæm! Mått amm, pump og gi mme hver 2 time på sykehuset! Men d hjalp! Har hørt at clausthaler el munkholm også ska hjelp hvis du like ølsmaken da! Va hekta på d i graviditeten æ men no friste d itj! Lykke te med økinga:) og husk: går d itj så e d itj nå krise! Ungan bli like frisk og rask på mme å:) men gi d litt tid og ikke stresse så ordne d sæ nok ska du sjå

Fru Skovdahl

16.okt.2011 kl.20:10

Spennende å se om det hjelper:) eg noterte meg en del av tipsene du fikk:) eg også håper eg kan få amme min lille gutt når han kommer:) men er jo ikke krise om en ikke får amme då så lenge babyen har det bra:)

Lykke til:) satser på det hjelpe så du kan få full amme igjen:)
Håper virkelig det funker for deg også :o) Hehe, enig med deg - det er hverken godt eller vondt - men fullt drikkende ;) Lykke til, og husk - ikke stress! :o)

cecilieogprinsessene

17.okt.2011 kl.12:56

Jeg drakk masse vørterøl etter fødselen, og synes det hjalp både på amming og håret. :-)

frfr

17.okt.2011 kl.13:13

jeg brukte litt tid på å få produsjon min igang etter fødselen. måtte amme, pumpe og gi lille mme på kopp i en uke etter vi kom hjem fra sykehuset. men d gikk seg til når jeg fikk mer ro rundt meg.

jeg hadde også følelesen av å miste melka innimellom, men det var økedøgn som skyltes det. jeg ble alltid så bekymret og dro på hs for å veie han støtt og stadig, men heldigvis gikk han alltid opp mellom 250-300 g i uka selv om jeg følte at maskineriet var tommt. så jeg maraton ammet inoen dager så tok produksjon seg opp igjen. veldig bra at du tok lille med deg på hs å fikk veid han, da får man en god pekepinn på hvordan det går.

ønsker deg masse lykke til, amming er ikke alltid lett. men du er en go mamma selv om det ikke skulle fungere:)

Annica

17.okt.2011 kl.15:07

Jeg drakk 1-2 vørterøl om dagen, etter et tips fra venninnen min. Herlighet, så mye melk jeg fikk!! :) Lykke til, håper det funker for deg også :)

Et tips: Det smaker MYE bedre når den er iskald :)

Anette

17.okt.2011 kl.18:21

Jeg prøvde MASSE!

Jeg liker ikke vørterøl da, så det ble en munkholm på meg. I tillegg drakk jeg ammete x2 daglig. Jeg brukte også bukkehornsfrø og syntes det hjalp! Det kan kjøpes i innvandrer butikk for ca.20,- for en liten pose.

Ellers er det å pumpe hver 2 time, amme ofte, SLAPPE AV og drikke Masse!

18.okt.2011 kl.17:34

du er utrolig pen!

lurer på noe,hvor høy er du? :D

Natta <3 kommenter tilbake?

18.okt.2011 kl.20:23

Hellu :-)

Fin blogg du har :-)

Hadde vært fint om du hadde tatt en liten titt innom min blogg :-)

-NattaMee.blogg.no

Gaysir

18.okt.2011 kl.21:04

Vorterøl er godt

SpEzY

19.okt.2011 kl.20:18

Takk for hyggelige kommentarer! Jeg drikker fortsatt vørterøl som en helt og har virkelig begynt og like det nå! Iskald i glass, hehe! Ellers er det pumping annenhver time og max avslapping!! Come on, give me more milk!!!!

Jeg er 164 høy ;)

Skriv en ny kommentar

hits