Halleluja for bæresjal!!!!!!!!!

Hei på dere! Med to frie hender er det klart det blir blogging! 

Jeg har fått en baby som ikke helt liker og ligge alene... Han elsker og ligge i vognen når vi er på tur, og sovner godt i bilstolen... Men hjemme, nei da vil han helst ligge oppå mamman eller pappan sin om han skal sove lengre økter...  

Bæresjal, bæresjal, bæresjal! Jeg kan ikke få sagt det nok ganger hvor glad jeg er for at jeg skaffet meg det! Dagene har blitt en drøm! Lillegutt elsker og ligge i det og sover helt til jeg må vekke han for og gi mat! 

Fra og ligge på sofaen og se på alt som burde gjøres kan jeg nå GJØRE det! :D 

Og hva er det med babyer og støvsuger lyder? Hehe... Om lille er grinete og ingenting funker er det tre ting som garantert får han til og falle til ro... Støvsugeren, hårføneren eller Chris Medina! 

Ikke forstyrr!

Lille Liam min sover så godt nå og jeg kan snike til meg litt mat før det er hans tur igjen ;) 

Bæresjalet jeg har er babylonia Tricon Slen. Når man først lærer seg og knyte det er det kjempe enkelt! 

 

3 kommentarer

Hanne

28.sep.2011 kl.20:54

Ser praktisk ut - og det ser ut som om han koser seg!!

Camilla Marie

29.sep.2011 kl.21:16

Har samme sjalet selv, og kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke kjøpte sånt med førstefødte! Det er så utrolig kjekt å ha. Lillegutt her vil heller ikke sove lengre økter hjemme på dagen. Og det er litt vanskelig å få gjort noe i huset når de våkner hele tida. Men med babyen på magen kan man få gjort både det ene og andre:) Emil liker forresten lyden av dusjen han, hehe :-)

SpEzY

30.sep.2011 kl.14:04

Ja det er helt fantastisk... er sååå glad for at jeg skaffa meg det nå! Så ligger de jo så godt inni det også, lillegutt koser og snorker, hehe;p

Skriv en ny kommentar

hits