En hel måned med lykkerus!

Idag er Liam Nathaniel blitt en hel måned! Tiden har gått så utrolig fort og lille har vokst kjempe masse! Han spiser godt, smiler og lager lyder når vi snakker til han <3 Jeg elsker hvert minutt med den lille gutten min... Jeg elsker tiden vi har hatt og jeg gleder meg til all tid vi skal få... Det har vært den lykkeligste måneden av mitt liv! Det og bli mamma er det største som har skjedd meg og jeg kunne aldri i min villeste fantasi forestille meg hvor sterkt det er og sette et nytt liv til verden... Min sønn, min alt, mammas skatt og pappas gubbe- Du er så høyt elsket!

At lille gullet vårt er en mnd idag måtte jo selfølgelig feires med en kake til mor og far... Deilig bløtkake med masse jordbær! Joda, ammetåken henger fortsatt over meg... Jordbær? Er ikke det noe av det eneste som ammende ikke skal spise da?? 

Godt fornøyd med resultatet måtte jeg jo ta et bilde før jeg skulle smake på herligheten... Det var da jeg kom på det! fæææn, jordbær Cecilie, JORDBÆR! Er det mulig... Jeg tusler mot pc`n... Google.no, skriver inn "jordbær amming" og gjør meg klar til og få opp et titalls forum om jodbærforbud under amming... MEN NEIIIDA! matportalen, mammanett og alle disse "verdt og høre på"  sidene lyser mot meg: Cecilie, spis jordbær du, kos deg med bløtkaka! Nyere forskning viser at man ikke trenger og holde seg unna jordbær slik som man trodde tidligere men man bør alikavel spise frukt og grønt i moderate mengder for at de små ikke skal få magevondt...  hohoho kake!

 

2 kommentarer

Linn

25.sep.2011 kl.21:26

Så fin kake:) Den så veldig god ut! Jeg ammer min datter på 5 måneder og kan spise alt bortsett fra jordbær. Spise markjordbær i sommer og da fikk hun vondt i magen, så har ikke tørt å prøve flere ganger. Så får håpe det går bra for Liam og at han ikke reagerer på det:)

Camilla Marie

26.sep.2011 kl.09:26

Gratulerer med liten gutt på 1 måned:) Kaken så god ut! Min lille tass har ikke reagert på jordbær... Men du merker fort hvis han gjør det, og da vet man det til neste gang:)

Skriv en ny kommentar

hits