Oslo, familiekos og andre koserier ;)

Oslo har en spesiell plass i hjertet mitt... Jeg elsker hovedstaden! Og stå å titte ut over byen slik som dette kan jeg gjøre i timesvis... Jeg undrer hva andre gjør og tenker... Jeg ser mennesker som går forbi, undrer hva dem gjør i livet sitt... Hva jobber dem med? Hvorfor går de akkurat der akkurat nå? Skal de hjem til familien? Alene til hybelen? Jeg lager mine egne små historier... Jeg syns det er gøy... 

Nå som vi ikke bor i Oslo lengre er det jo litt annerledes... Selv om det er veldig koselig så føler man seg liksom ikke "hjemme" når man overnatter hos venner osv... Nå som vi har fått baby i tilegg var det greit og ha en egen plass. Jeg har kommet over det mest geniale! Istede for og leie hotelrom så kan man jo leie leilighet! Koster pittelitt mer kanskje men da har man jo absolutt alt man trenger til både bleieskift og smokke koking! Og man føler seg mer "hjemme"... Jeg kunne ha besøk og lage maten min sjæææl!

Pappa og Liam tid før pappsen måtte på jobb...


Etter og ha vært og hilst på Tante Anette, drukket latte og ammet offentlig(!!!) på løkka så var det mamma og Liam tid resten av kvelden! Lillingen var ganske urolig på kvelden så det er tydelig at de små merker forandringer godt! 

Ååh gutten min er til og spise opp!! Er så deilig og våkne opp med denne lille klumpen <3

Etter morgenstell og frokost var vi klare for og vise Liam storbyen! 

 

Jeg eeelsker vogna mi! Den er så god og trille!

Vi ruslet rundt i mange timer... Møtte kjent folk og drakk kaffe! Litt shopping ble det også ;)

heh...

Så måtte jo lillingen få sin første tur med kollektivtrafikken;) 

Ikke det at jeg tror han merka så mye til det... Han sover så utrolig godt i vognen sin <3

Vi dro på Olivia for og møte flotteste tvillingforeldrene Christine og Gunnar! Guttene deres kom til verden dagen før Liam! Sååå søte små! Var helt rart og se hvor små de var iforhold til Liam Nathaniel! 

Etter helgen i Oslo har jeg blitt komfortabel med offentlig amming!! Fant fort ut at det er veldig vanskelig og være i Oslo uten og amme offentlig! Lite med ammerom og gjemme seg bort i her gitt! Så da har jeg kommet over den frykten min også ;) 

Det var en trøtt liten familie som satte seg i bilen på vei hjem...  

2 kommentarer

Natalie Sæther

14.sep.2011 kl.12:52

Ååååh, så søt asså!! : ) AKKURAT sånn gjør Mathias med hånda si når han sovne skikkelig han også, gjort det siden han ble født. Akkurat som om han si "IKKE RØR DÆ MAMMA, BLI HÆR DU LIGG SAMMENMED MÆ" eller "IKKE FORSTYRR" : ) Dæm e så hælig altså! Har lyst på flere med engang æ :p hehe. Ha en fin dag dåkker to : ) Sjøl har vi "flytta inn" t mamma'n min i fire daga no når mannen e på kurs i Oslo. Stor klæm fra mæ & Thias.

SpEzY

15.sep.2011 kl.14:45

Hehe, ja de e så arti! Og det e så morsomt og prøv og analyser ka dem tenke og mene utifra alle gimasan og alt! Sååå go assa!! Koselig og være med mormor da, kos dokker masse :) klæm

Skriv en ny kommentar

hits